Breath Booster

Een upgrade van lichaam & mindset om jouw persoonlijke weg te (ver)volgen. In deze krachtige zelftijd laat zich via (verbonden) adem zien wat in jou de ruimte wil en hoe je dat verlangen kunt leven. Perfect als regelmatige update, vanuit nieuwsgierigheid naar de wonderlijke binnenwereld van jouw adem, of als start van een van de persoonlijke of groepsprogramma's.

 

Ook te boeken: NRGY Boost

Ticket: 149* voor een afspraak van anderhalf uur

*Betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij.

Dankjewel voor de mooie en bijzondere ademsessie. Het was een ontmoeting met mezelf 🙏 Dankjewel voor het licht, de warmte en veilige plek om met mezelf te kunnen zijn bij jou. 

Floortje, 49

NRGY Boost

Boost je energie door de ruis tussen jou en je (levens)missie op te ruimen. Een individuele NRGY-sessie brengt je nieuwe inzichten, creativiteit, rust en een bevestiging van wat je ten diepste weet. Na een NRGY sessie ben je vaak beter in staat om helder te zien hoe je deze wijsheid kunt leven. Heb je het gevoel dat je blijft hangen op een bepaald level? Kun je wel een liefdevolle uitnodiging gebruiken? 

 

Ook te boeken: Breath Booster

Ticket: 189* voor een afspraak van twee uur

*Betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij.

Breath Celebrations

Zaterdag 25 mei, 16-18 uur. May Rise - Kundalini NRGY Awakening. Hoe zou het voor je zijn om weer diep vanbinnen te weten dat je verbonden bent met jezelf en het leven, en dat voluit te ervaren en belichamen? Kundalini NRGY Awakening: the joy of being alive. Een zelfhelende energiereis in een gemixte groep. Tickets: 69 p.p.

 

Zaterdag 29 juni, 19-21.30 uur. Summer Rise - breath & energy retreat. Juni De zon is super krachtig en jij ook. Via een ademmeditatie en een intense Kundalini NRGY Awakening toont de zomer zich in jou met al haar veerkracht, overvloed en joy. In een kleine, krachtige groep vrouwen ervaar je support van je adem, levensenergie, de zomer, jezelf en elkaar. Tickets: 119 p.p.

De prachtige combinatie van Liquid Breath & Kundalini NRGY Awakening = een XL zelfhelende adem- en energiesessie vol bruis en power. Rise & Shine!

 

Zaterdag 27 juli, 19-21 uur. Summer Breeze Breathing   Vitaliseren en ontspannen op de zomerse golven van liquid breath. Nieuwsgierigheid is belangrijker dan ervaring met dit zachte breathwork. Een zelfhelende ademreis in een gemixte groep. Een reis zonder op vakantie te gaan, maar je komt net zi verkwikt terug. Terug bij jezelf. Tickets: 99 p.p.

 

Of kies voor een

Private Breath of NRGY Event

Vorm zelf een groepje met vrienden, familie en/of collega's en spreek met mij een datum af op dinsdag of zaterdag, middag of avond. Je kunt in overleg kiezen voor een NRGY sessie, Liquid Breath of Bewust Verbonden Ademen. 

Groepsgrootte: max. 5 deelnemers. Tickets: vanaf 289* per sessie.

Duosessie 289 / met 3 deelnemers 349 / met 4 of 5 deelnemers 449 per sessie 

 

* Betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij.

Rise Bites [proefavonden groep Rise] 

Bites van het groepsprogramma Rise: een voorproefje van wat jij jezelf gaat gunnen. Kom je een verruiming van je energie ervaren, kennismaken en zacht je adem verkennen? Rise Bites zijn ook als losse avond te volgen.

Het groepsprogramma Rise is een echte energieverdubbelaar in vier bijeenkomsten. De magie van adem en Kundalini NRGY plus de kracht van een groep zorgen voor plezier in het volgen van de golven van het leven. Vanuit veerkracht naar het vieren van jullie levenskracht. Er is plek voor vijf vrouwen in een vaste groep die start in september 2024 (op de vrijdagavonden 13/9; 11/10; 8/11 en 29/11).

Eerst kennismaken, of gewoon nieuwsgierig hoe NRGY en adem jouw leven gaan verrijken? Meld je aan voor een van de Rise Bites op zaterdagavond 8 juni, 13 juli of 31 augustus |19-20.30 uur

 

Tickets to Rise Bites  69 p.p. (dit bedrag wordt in mindering gebracht op je deelname aan het groepsprogramma Rise,  wanneer je daartoe besluit.)