Tickets to Rise

Jouw leven vieren, zonder voorbij te gaan aan hoe dat ook wel eens niet vanzelf gaat. In een van de persoonlijke trajecten of een groepsprogramma own jij je ruimte om jouw unieke flow te volgen.

Refill [1:1]

Een super reeks van vier unieke adem en energieboosters. Stel je voor hoe je in ieder seizoen weer tevoorschijn komt na zo'n upgrade. Je voelt je vrijer, lichter en toch stevig.

Tijdens deze XL-sessies is er ruimte voor coaching, zachtheid, diepgang, beweging en aarding. Je komt niet om iets te doen, maar om te ontvangen en te vieren.

Een heerlijk inner wellness programma, ook te boeken als vervolg op een van de andere trajecten. Vanuit veerkracht naar vieren van levenskracht.

 

Refill is te boeken als reeks van vier afspraken van twee uur; frequentie in overleg.

Rebalance [1:1]

(Em)power coaching.

In dit persoonlijke programma combineer ik verschillende vormen van begeleiding, speciaal op jou afgestemd. Ik maak gebruik van ademwerk, energie, lichaamsgerichte coaching en rebalancing

Om je vitaal en vrij te voelen, mag je ruimte geven aan jezelf. Wanneer jij jouw ruimte echt inneemt en belichaamt, zul je merken dat je steeds meer op je gemak bent in verschillende (werk)situaties. Van volhouden op wilskracht naar vertrouwen in veerkracht.

 

Rebalance bestaat uit acht live afspraken van anderhalf tot twee uur, verspreid over een half jaar.

Rise [met 5 vrouwen] 

Het groepsprogramma Rise is een echte energieverdubbelaar in vier avond- of middagbijeenkomsten.

We flowen op adem en energie en zullen ongetwijfeld thema's tegenkomen die we delen en waarin we elkaar supporten. De magie van adem en Kundalini NRGY plus de kracht van een groep zorgen voor plezier in het volgen van de golven van het leven (ja, in één adem). Vanuit veerkracht naar het vieren van jullie levenskracht.

 

Rise is een reeks van vier avonden (19 - 21.30u). Op verzoek is een middageditie mogelijk. Er is plek voor vijf vrouwen in een vaste groep. Najaarsgroep start in september 2024 op de vrijdagavonden 13/9; 11/10; 8/11 en 29/11.

 

Liever eerst proeven of je hier inderdaad bij wilt zijn? Meld je dan aan voor een van de Rise Bites op zaterdagavond 13 juli of 31 augustus |19-20.30 | 69 p.p. (dit wordt in mindering gebracht op je deelname aan het groepsprogramma Rise, wanneer je daartoe besluit.)

* Termijnbetaling in overleg. Voor alle programma's geldt: betaal je zakelijk, dan komt hier btw bij. 

“Het is bijzonder om door iemand begeleid te worden die jou Ziet, zonder dat de woordelijke overdracht allesbepalend is. Jij 'ziet' iemand en de behoeften van diegene op basis van halve woorden, bewegingen en de energie die er mee naar binnen wordt gebracht. Heel bijzonder."

— Liesbeth, advocaat 

Door haar achtergrond in de taal, ademcoaching en rebalancing weet zij haar kennis en talenten perfect te combineren: haar woorden raken de juiste snaar, met de adem begeleidt ze me terug in het heden en haar aanrakingen hebben een helende werking."

— LC, consultant